El Pacte Ceràmic participa en un curs sobre el mercat laboral i polítiques actives d’ocupació impartit per la Universitat de València

L’equip humà del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha assistit durant el mes de setembre a una formació telemàtica sobre el mercat laboral i polítiques actives d’ocupació a escala local organitzat pel Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València.

El curs, que va començar el 5 de setembre i va finalitzar el passat 5 d’octubre, s’ha dirigit a tècnics/as en gestió d’ocupació local que formen part dels Pactes d’Ocupaciós del programa d’Avalem Territori de Labora-GVA de la Comunitat Valenciana, com és el cas del Pacte Ceràmic.

Gràcies a les sessions, el personal del Consorci s’ha format en aspectes tan rellevants per als serveis que presta com els criteris d’avaluació de projectes territorials, el tractament i maneig d’informació estadística aplicat al mercat laboral, la cerca de subvencions, l’emprenedoria, la difusió de les seues accions o l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a escala local.

Este curs, que mostra l’interés de l’equip humà del Pacte Ceràmic per millorar les seues capacitats i oferir el millor servei a la població dels municipis consorciats en ell, s’ha realitzat en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana Labora, la Universitat de València, la Universitat Jaume I i la Universitat d’Alacant.

L’objectiu primordial del Pacte Ceràmic és crear noves oportunitats d’inserció laboral per al col·lectiu d’aturats i potenciar el desenvolupament dels diferents sectors econòmics emmarcats en els municipis consorciats. Per a això, tracta de conéixer la realitat social i econòmica de les poblacions que integren el Consorci per a oferir-los programes de formació i assessorament encaminats a la generació de noves ocupacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

va_ES