Consorci gestor del pacte territorial per l'ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influència de la província de Castelló

Tallers formatius

En l'àrea de Formació s'oferiran les següents accions formatives:

Tallers de xarxes socials

S'organitzaran tallers en els municipis del territori dirigits a la ciutadania en general on s'oferiran les eines necessàries perquè els ciutadans aprenguin a manejar i desembolicar-se en aquest entorn virtual. Les xarxes socials són avui dia un dels mitjans més importants per a la comunicació no sols en l'àmbit de l'oci, sinó que també són una important eina de cerca de treball.

Tallers de certificat digital

S'organitzaran tallers en els municipis del territori dirigits a la ciutadania en general on s'oferiran les eines necessàries per a l'adquisició de destreses digitals útils per al dia a dia del ciutadà de manera pràctica i senzilla.

Tallers d'alfabetització informàtica

S'organitzaran tallers en els municipis del territori dirigits a la ciutadania en general on s'oferiran les eines bàsiques per a l'adquisició de coneixements informàtics bàsics i afavorir la integració tecnològica.

Tallers procesador de text

S'organitzaran tallers en els municipis del territori dirigits a la ciutadania en general on s'oferiran les eines bàsiques per a l'adquisició de coneixements bàsics de l'eina Word, per a crear i modificar de manera eficient documents, una cosa imprescindible tant per a la vida personal com professional.

Tallers procesador de presentacions

S'organitzaran tallers en els municipis del territori dirigits a la ciutadania en general on s'oferiran les eines bàsiques per a l'adquisició de coneixements bàsics en el maneig del programa PowerPoint.

Tallers procesador de dades

S'organitzaran tallers en els municipis del territori dirigits a la ciutadania en general on s'oferiran les eines bàsiques per a l'adquisició de coneixements bàsics en el maneig d'un full de càlcul.

Si estàs interessat, posa't en contacte amb nosaltres al mail:

creacionempresas@pacteceramic.es 

telf: 647 948 588

va_ES