El Pacte Ceràmic participa en la IV Fira Destaca de transferència científica i tecnològica per a donar a conéixer els seus serveis i programes

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló participarà en la quarta edició de la “Fira Destaca en ruta” que tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre a l’Alcora. El Consorci formarà part per primera vegada de les institucions, organismes i empreses que completen una programació formada per espais informatius i divulgatius, conferències i zones de networking.

La primera Fira de Transferència Científica, Tecnoloògica i d’Innovació de la Comunitat Valenciana començarà el 18 d’octubre a les 9.00 hores amb una sessió inaugural en la qual participaran el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, la rectora Universitat Jaume I, Eva Alcón i l’alcalde de l’Alcora i president del Pacte Ceràmic, Samuel Falomir. Des de la primera jornada, l’equip del Consorci comptarà amb un lloc informatiu en el qual donarà a conéixer a les persones assistents els serveis gratuïts que presta als municipis Consorciats i a la seua població amb l’objectiu de generar noves oportunitats en el territori.

L’esdeveniment, que se celebrarà majoritàriament a l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora (ESCAL), amb algun acte en la Real Fàbrica del Comte d’Aranda, aposta per l’emprenedoria, la industrialització i el canvi de model del sector, la transformació digital i formació especialitzada o l’economia circular i economia blava.

Esta fira està oberta al públic general durant tots els dies de l’esdeveniment i pot consultar-se la seua programació en https://feriadestaca.es/alcora/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

va_ES