El Pacte Ceràmic i l’Ajuntament de Sant Joan de Moró promocionen el portal d’ocupació del Consorci per a millorar la inserció laboral de la població del municipi

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics compta amb un portal web d’ocupació (https://pacteceramic.portalemp.com/) per a facilitar la inserció laboral en el territori. És un servei gratuït en línia dirigit a les persones en cerca activa de treball i també a les empreses que busquen perfils professionals.

En l’actualitat este portal inclou diferents ofertes de treball en empreses situades en el territori. En la fitxa de cada oferta laboral s’aporten dades generals d’interés com el tipus de contracte, la seua duració, la jornada a realitzar o les funcions i requisits del lloc. Existeixen dues opcions de registre, com a empresa o com a demandant d’ocupació. En cas de requerir ajuda en el procés d’inscripció, pots contactar amb l’equip del Pacte Ceràmic a través del correu empleo@pacteceramic.es o telefonar al 647 948 591.

Cal recordar que el nostre equip és present de manera quinzenal en el municipi, concretament en les instal·lacions de l’Ajuntament, per a ajudar tant a emprenedors com a demandants d’ocupació. Així, comptem amb un servei d’assessorament a empreses i emprenedors del qual es pot sol·licitar cita prèvia telefonant al 647 948 588, i un servei d’orientació laboral en el qual s’atén mitjançant sol·licitud de cita prèvia telefonant al 674 179 362.

El Pacte Ceràmic, al servei del desenvolupament del territori

El Consorci del Pacte Territorial per l’ús dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència a la província de Castelló és un organisme públic que treballa per fomentar i millorar l’ocupabilitat. Està format pels ajuntaments de l’Alcora, Almassora, les Alqueries, Betxí, Borriana, Costur, Sant Joan de Moró i Vilafamés, i els sindicats UGT, CCOO i la CEV.

L’objectiu primordial és crear noves oportunitats d’inserció laboral per al col·lectiu d’aturats i potenciar el desenvolupament dels diferents sectors econòmics emmarcats en els municipis consorciats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

va_ES