El Pacte Ceràmic assistix a Cevisama per a conéixer les últimes tendències, visitar a empreses col·laboradores, oferir els seus servicis i fer costat al sector

El personal tècnic del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha visitat durant dos jornades Cevisama, la fira internacional del sector ceràmic que se celebra del 26 de febrer a l’1 de març a València. Una cita amb el sector que l’equip del Consorci ha aprofitat per a conéixer les últimes tendències, visitar les propostes d’entitats i empreses col·laboradores i ampliar la cartera de contactes.

El 40é Saló Internacional de Ceràmica, que reunix les novetats en arquitectura, equipament de Bany, pedra natural, matèries primeres, “fritas”, esmalts i colors ceràmics, construcció sostenible i maquinària, suposa un punt de trobada per a empreses i professionals, permetent la promoció de productes i servicis del sector ceràmic, l’intercanvi de coneixements i la creació de xarxes de contactes. Així, des del Pacte Ceràmic, es visita a empreses del sector per a conéixer les seues especialitats i necessitats, oferint els servicis d’assessorament a empreses, formació a la carta per a empleats i intermediació en processos de selecció per a ofertes d’ocupació. Així mateix, un dels principals motius pel qual el Pacte Ceràmic visita Cevisama en cadascuna de les seues edicions és mostrar públicament el suport del Consorci al sector ceràmic i a totes les empreses que formen part d’este motor econòmic per al territori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

va_ES