El curs de poda d’arbres cítrics organitzat per l’Ajuntament de Borriana i el Pacte Ceràmic triplica la previsió d’inscripcions i comptarà amb una tercera edició per a atendre totes les peticions

18.04.24

L’Ajuntament de Borriana, el Pacte Ceràmic, la Cooperativa de Sant Josep de Borriana i l’Estació Experimental Agrària celebren l’excel·lent acolliment que ha tingut el curs de poda de cítrics que han organitzat de manera conjunta i que s’ha iniciat este dimarts a Borriana. La formació gratuïta tindrà una duració de nou hores i abordarà la poda d’arbres cítrics des de la perspectiva pràctica i teòrica.

Amb l’objectiu d’augmentar la professionalització del sector agrícola, formar en una de la de les plantacions més esteses en el territori i incrementar l’ocupabilitat de la població, les quatre entitats han treballat de manera col·laborativa en el disseny d’este curs de poda de cítrics que ha aconseguit una inscripció de més de 50 persones. Donat l’elevat nombre d’alumnes/as inscrits, es realitzaran tres edicions del curs de poda que tindran lloc en les instal·lacions de la cooperativa de Sant Josep de Borriana (avinguda Llombai, s/n), de 16.00 a 19.00 hores.

La primera edició del curs de poda d’arbres cítrics ha arrancat este dimarts i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Borriana, Jorge Monferrer *Daudí, i la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, *Suni Fandos, els qui han volgut conéixer de primera mà el curs.

Este curs intensiu comptarà en la seua programació amb contingut vinculat de manera teòrica i pràctica a la poda de formació i producció dels arbres cítrics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

va_ES