L’alumnat del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet inicia la formació en orientació laboral

La part teòrica del curs consta de 60 h de formació específica i 45 h d’orientació laboral

L’alumnat de la tercera edició del curs de «Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet» inicia la formació en orientació laboral, 45 hores del curs dedicades a preparar a l’alumnat de cara a la cerca activa d’ocupació que se sumen a la preparació de coneixements teòrics i pràctics del curs.

 

Concretament, finalitzades les 60 hores de formació teòrica específica, d’ara en avant s’incidirà en l’orientació laboral. Aquesta part està dirigida a preparar temes d’autoconeixement, motivació personal i realització d’anàlisi DAFO personals amb l’objectiu de conéixer els punts forts i febles de cada alumne, així com aprendre a confeccionar correctament un curriculum vitae, una carta de presentació o una entrevista de treball.

 

A més, es realitzaran dinàmiques per a posar en pràctica les eines conegudes, es mostraran a l’alumnat recursos formatius i s’iniciaran les inscripcions a ofertes de treball. Posteriorment es passarà a la part pràctica, que consta de 25 hores de formació a l’Escola Superior de Ceràmica de L’Alcora.

va_ES