La nova Llançadora del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics comença la formació a Almassora

La vicepresidenta del Consorci i alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha acudit a l’acte de presentació, que suposa l’arrancada de les tres seus de la Llançadora

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha iniciat el nou projecte “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible” a Almassora, programa que proporciona una formació ceràmica adaptada a les necessitats actuals del sector amb la finalitat de facilitar la inserció laboral de les persones en situació de desocupació.


L’acte de presentació s’ha celebrat en el Centre de Formació d’aquesta localitat i ha reunit la vicepresidenta del Consorci i alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, al regidor de Promoció Ocupacional, Francisco Javier Martí Andreu, i a la gerent del Pacte, que han donat la benvinguda a l’alumnat. “La formació, l’actualització de coneixements i les ganes són aspectes fonamentals per a accedir al mercat laboral. Per això, animem a tots i totes a aprofitar l’oportunitat que els brinda la Llançadora, ja que rebran una formació única que els facilitarà trobar una ocupació en el sector ceràmic“, ha apuntat Galí.


Aquest acte se suma a les presentacions realitzades recentment a Borriana i l’Alcora i suposa l’arrancada de les tres seus de la Llançadora amb el total de places oferides cobertes, l’alumnat de les quals es beneficiarà d’un període formatiu de 6 mesos amb possibilitat de pràctiques no laborals en empreses del sector ceràmic.


Aquest projecte està subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori i busca fomentar l’ocupabilitat dels veïns i veïns dels municipis consorciats. De fet, en els últims mesos s’ha estés la Llançadora a Almassora amb el propòsit d’apropar el servei a la màxima població possible.

va_ES