Finalitza la 3ª edició del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet organitzat per Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics amb l’acte de lliurament de diplomes

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha clausurat aquest matí la tercera edició del “Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet” amb l’acte de lliurament de diplomes als participants.

 

La celebració ha tingut lloc en Centre d’Ocupació i Formació Monteblanco d’Onda, on s’ha estat realitzant el curs durant els últims mesos. Alumnat i formadors han acudit al lliurament de diplomes que ha estat presidida per Samuel Falomir, president del Consorci i María Baila, regidora de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, els qui han felicitat els participants per la superació del curs i per la seua bona adaptació a les mesures de seguretat que el Pacte ha adoptat a causa de la pandèmia de la COVID-19.

 

Cal destacar que ja són tres els participants de la 3a edició del curs que han accedit al mercat laboral i han aconseguit un lloc de treball en el sector ceràmic arran de la realització d’aquesta formació.

 

va_ES