El servei de transmissió d’empreses del Pacte Ceràmic facilita traspassos de comerços i pimes de manera gratuïta

Al voltant de 80 negocis han anunciat els seus traspassos a través d’aquest servei

El servei de transmissió d’empreses del Pacte per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la província de Castelló facilita traspassos de comerços i petites empreses connectant-los amb nous emprenedors, amb l’objectiu assegurar la continuïtat de negocis en perill de desaparéixer i facilitar a nous emprenedors una alternativa viable.

El Pacte Ceràmic està adherit al Pla de Suport a la Transmissió d’Empreses en l’àmbit nacional, liderant els projectes venedors i sent prop de 80 negocis els que s’han anunciat en aquesta plataforma a través del Consorci. Aquest servei assessora de manera gratuïta als usuaris dels diferents municipis consorciats amb la finalitat d’oferir possibilitats a persones que volen emprendre, i evitar també la desaparició de comerços en funcionament.

Concretament, el servei acompanya a la part cedent i l’adquirent en tot el procés de transmissió, des de les primeres visites als negocis fins a l’assessorament tècnic quant a tramitacions i altres gestions necessàries.

va_ES