El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics participa com a jurat institucional en el concurs Emprén Innova Comparteix

El concurs està organitzat per Acción contra el Hambre i promou l’emprenedoria en les persones joves

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha format part del jurat institucional en el concurs Emprén Innova Comparteix organitzat per l’associació Acción contra el Hambre.

El concurs que promou l’emprenedoria de les persones joves ha comptat amb la part tècnica de l’àrea d’assessorament a emprenedors i empreses com a jurat del concurs en l’àmbit autonòmic celebrat el 19 de juny.

S’han atorgat tres premis valorats entre en 1.000 €, 500 € i 300 € a projectes referents a diverses temàtiques: instal·lacions solars i eficiència energètica, productes amb aloe vera dirigits a persones amb psoriasis i un projecte sobre Marketplace.

Aquests tres projectes han passat a la fase nacional per a poder optar al premi final valorat en 9.000 € que se celebrarà el dimarts 30 de juny.

va_ES