El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ofereix assessorament als autònoms per a tramitar les ajudes EAUCOV 2020 de la Generalitat Valenciana

Aquestes subvencions de 1.500 i 750 euros van dirigides als autònoms que han vist disminuïts els seus ingressos o han hagut de tancar durant l’Estat d’Alarma

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ofereix assessorament als autònoms per a la tramitació de les ajudes EAUCOV 2020, que acaba d’activar la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a alleujar els efectes econòmics originats pel Covid-19.


Les subvencions ascendeixen a 1.500 euros en el cas de negocis que han hagut de tancar. Així mateix, l’import de l’ajuda és de 750 euros per a aquells que no han sigut obligats a tancar, però han vist disminuïts els seus ingressos en les condicions que estableix el Reial Decret 44 / 2020.


Les sol·licituds ja estan obertes i finalitzaran a les 9.00 hores del pròxim 4 de maig, de manera que hauran de tramitar-se a través de la pàgina web de Labora.


El Consorci ha posat a la disposició dels autònoms i pimes un nou servei d’assessorament telemàtic, al qual poden dirigir-se les persones interessades a accedir a aquesta ajuda i al conjunt de subvencions posades en marxa per les diferents administracions.


Assessorament a emprenedors i empreses:

Olga Agut Garí Tlfno.: 647 948 588 / creacionempresas@pacteceramic.es


José Vicente Blázquez López Tlfno.: 647 948 591 / proyectos@pacteceramic.es


Consorci

Cristina Fernández Márquez Tlfno.: 647 948 437 / ambort@pacteceramic.es

va_ES