El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia el procés de selecció per a la segona fase de la Llançadora

La Llançadora està oberta a totes les persones desocupades i compta amb seus a Borriana i L’Alcora

 

 

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha iniciat el procés de selecció de l’alumnat per a la segona fase de la “Llançadora de formació, ocupabilitat i emprenedoria” amb seus a Borriana i L’Alcora, que es posarà en marxa aquest mes d’abril a través d’una subvenció de 123.076 € del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) amb l’objectiu de generar oportunitats d’ocupació a les persones dels municipis consorciats.


Aquesta ajuda permetrà la continuïtat del projecte fins al mes de març del 2022 oferint formació específica en el sector ceràmic, orientació laboral i assessorament en l’emprenedoria de manera gratuïta als veïns i veïnes dels municipis que formen part del Pacte.


La segona modalitat d’aquest programa està dirigida a totes les persones desocupades, tant del sector ceràmic com en general, així com a col·lectius especials. Actualment el termini d’inscripcions continua obert, al mateix temps que les tècniques encarregades de la formació i orientació laboral de l’alumnat valoren la motivació, coneixements i perfils de les persones interessades de cara a la seua selecció. En aquest sentit, els aturats que desitgen formar part d’aquesta segona Llançadora poden contactar amb el Consorci en el correu electrònic lanzadera@pacteceramic.es o en el telèfon 674 179 362.

va_ES