El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics impartirà una 3a edició del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet

Aquesta edició del curs es realitzaráa Onda i ja s’han tramitat prop de 10 sol·licituds

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló continua oferint la tramitació telemàtica de les inscripcions per a la tercera edició del «Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet» per a complir amb les restriccions durant el període d’Estat d’Alarma. Aquesta formació es realitzarà a Onda quan revoquel’actual situació de crisi sanitària.

Aquest curs és gratuït i està dirigit a les persones desocupades dels municipis consorciats, amb la finalitat de millorar la seua ocupabilitat i que puguen, així, desenvolupar-se professionalment. A més, aquestes sessions donen resposta a les necessitats del sector i augmenten l’oferta formativa de la zona.

La formació està composta d’una part teòrica i una altra pràctica. En aquest sentit, els alumnes adquiriranel coneixement necessari per a poder desenvolupar treballs d’impressió de dissenys ceràmics adaptats a la tecnologia Inkjet.

El termini per a tramitar les inscripcions es va iniciar els últims dies de març, i s’han rebut ja prop de 10 sol·licituds. Per a realitzar aquesta gestió s’ha d’enviar la documentació que es requereix en les bases de la convocatòria i les sol·licituds al correu electrònic formacion@pacteceramic.es. Tant les bases, com la sol·licitud de preinscripció i la fulla d’autobaremació estan disponibles en la pàgina web del www.pacteceramic.es.

va_ES