El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics col•labora amb LABORA a través de sessions a les Escoles Taller

El Consorci ha oferit sessions d’orientació laboral i emprenedoria a l’alumnat de les Escoles Taller “Et Formem” d’Almassora i Borriana


El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics està col·laborant amb les Escoles Taller “Et Formem” implantades en els municipis consorciats, acció amb la qual pretén contribuir a millorar l’ocupabilitat de les persones en situació de desocupació participants en aquest projecte impulsat per LABORA i els respectius consistoris.


En aquest sentit, el Pacte acaba de participar en la Jornada de Portes Obertes de l’Escola Taller d’Almassora celebrades amb motiu de la clausura del curs, que ha comptat amb l’assistència de les tècnics del Pacte per a oferir sessions d’orientació laboral i emprenedoria a l’alumnat.


D’aquesta manera, el Consorci estén els seus serveis als diferents col·lectius en situació de desocupació per a facilitar la inserció laboral. Així mateix, en els últims mesos aquestes mateixes sessions s’han realitzat en diverses ocasions als grups de l’Escola Taller de Borriana.


Aquesta acció està emmarcada en el nou projecte “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible”, promogut pel Pacte i subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori.

va_ES