El Pacte per l’Ús dels Municipis Ceràmics es reuneix amb SACMI Ibèrica S.A per a continuar col·laborant en el nou cicle de la Llançadora i el projecte SACMI Academy

La reunió també ha servit per a repassar les necessitats del sector ceràmic recollides durant els “Desayunos del Pacto” en els quals va participar la filial española

El Pacte Territorial per l’Ús dels Municipis Ceràmics s’ha reunit amb l’empresa SACMI Ibèrica S.A amb l’objectiu de continuar col·laborant en el nou cicle de la “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible 22/23” i en altres iniciatives de formació interna impulsades per la filial espanyola. La reunió també ha servit per a donar resposta a les necessitats del sector ceràmic recollides en els “Desayunos del Pacto”, trobada en el qual va participar l’empresa del Grup SACMI.

La directora-gerent del Consorci de Municipis Ceràmics, Olga Oruña, acompanyada per Gemma Flors, formadora especialista en el sector ceràmic del Consorci, Pedro Ortega, responsable de continguts en SACMI Academy, i Miguel Rozalén, responsable comercial en SACMI Academy, han estudiat la manera de col·laborar en els projectes de formació promoguts per totes dues entitats. 

D’una banda, el Pacte Ceràmic ofereix el programa de la Llançadora, orientat a fomentar la inserció laboral a través d’un cicle formatiu específic en el sector ceràmic dirigit principalment en la seua nova etapa a treballadors afectats per un ERTO dels municipis consorciats, així com a qualsevol persona en situació de desocupació provinent del sector integrada en aquest mateix territori. I, d’altra banda, SACMI Ibèrica compta amb la línia de formació pròpia SACMI Academy, destinada a l’especialització d’operadors ceràmics.

El contingut de la “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible” s’ha adaptat a les demandes actuals del clúster ceràmic recollides en els primers Desdejunis del Pacte, per la qual cosa disposa d’una formació única amb possibilitats reals d’inserció laboral, a més de facilitar orientació laboral i assessorament empresarial. 

En aquest sentit, les persones interessades a inscriure’s a aquesta nova Llançadora, subvencionada per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social, poden fer-lo en el correu electrònic lanzadera@pacteceramic.es o en els telèfons 674 179 362 / 610 321 875 / 647 948 437. 

va_ES