El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics renova el conveni de pràctiques amb la Universitat Jaume I

El Consorci continuarà acollint a estudiants en les àrees d’Orientació Laboral i Assessorament a Emprenedors i Empreses a partir de setembre

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha renovat el conveni de cooperació educativa amb la Universitat Jaume I per a continuar acollint en pràctiques a l’estudiantat universitari i afavorir l’ocupabilitat futura d’aquest col·lectiu, qüestió que ha format part dels punts tractats en el Consell Rector celebrat aquest mes de juliol.


En aquest sentit, el Consorci ha acollit a un total de 9 alumnes des de la signatura del conveni en 2016 i té previst que a partir de setembre nous estudiants s’incorporen a aquesta formació pràctica en els serveis d’Orientació Laboral i Assessorament a Emprenedors i Empreses que presta l’entitat.

A més, la sessió ha aprovat altres actuacions dutes a terme des de l’últim Consell Rector de mitjan maig fins a l’actualitat, període en el qual s’han atès 32 nous emprenedors i s’han tramitat 7 altes i 18 subvencions, sent l’ajuda Bono Alquiler Jove la més demandada pels usuaris i usuàries.


D’altra banda, la sessió ha informat sobre el desenvolupament dels diferents grups de l’actual Llançadora, en els quals s’han produït un total de 7 insercions laborals, i de la celebració dels primers “Desdejunis del Pacte” dirigits a les empreses del sector ceràmic.


Finalment, l’elevada demanda dels tallers en competències digitals impartits en els diferents municipis consorciats ha estat un altre dels temes de la sessió, perquè estan esgotant totes les places disponibles.

va_ES