El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics amplia la formació a la carta per a millorar els departaments de disseny de les empreses ceràmiques

Aquest programa gratuït ha atés la petició de Life Ceràmica by Santarela realitzant un “Diagnòstic i Pla d’Acció” que permetrà agilitzar el treball

 

El Consorci Gestor del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència a la Província de Castelló ha ampliat les accions emmarcades en el servei gratuït de formació a la carta amb la finalitat de donar resposta a les necessitats concretes de les empreses del sector ceràmic i contribuir a millorar la seua competitivitat.


En concret, aquest programa de formació ha atés la petició de l’empresa Life Ceràmica by Santarela realitzant un “Diagnòstic i Pla d’Acció” per al departament de disseny que possibilitarà la implantació d’un nou procediment de treball orientat a agilitzar i millorar la coordinació amb les àrees de producció, de laboratori i comercial. Així mateix, el servei ofereix també un seguiment posterior amb la finalitat de donar suport i verificar resultats.


Aquest programa forma part de la “Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria” i pretén afavorir el reciclatge professional de les empreses ceràmiques. En aquest sentit, s’han impartit diferents cursos sobre adaptació de models a la producció ceràmica digital i s’està treballant en la programació de les sessions formatives per als pròxims mesos.


Les empreses interessades en aquest servei poden contactar amb l’àrea de formació a la carta a través del correu electrònic formacion@pacteceramic.es o en el telèfon 610 321 875.

va_ES