El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics aconsegueix una subvenció de més de 123.000 € per a desenvolupar la segona fase de la Llançadora

Aquesta ajuda de LABORA permetrà la posada en marxa a partir d’abril d’una segona modalitat de Llançadora que ampliarà la seua formació als aturats en general i a col·lectius especials

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha aconseguit una subvenció de 123.076 € per al desenvolupament d’una segona fase de la “Llançadora de formació, ocupabilitat i emprenedoria”, programa enfocat als aturats en general amb el qual es pretén generar oportunitats d’ocupació a les persones dels municipis consorciats en aquesta situació.


Aquesta ajuda del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) permetrà donar continuïtat a partir d’abril al projecte de Llançadora iniciat el passat octubre, a través del qual s’està formant en l’actualitat a aturats del sector ceràmic. Així mateix, la segona part d’aquest programa també inclourà a alumnat de col·lectius especials amb dificultats d’inserció laboral.


Aquesta segona modalitat de Llançadora, que finalitzarà al març de 2022, focalitzarà els seus continguts des de les vessants de la formació, l’orientació laboral i l’emprenedoria amb la finalitat de reforçar competències i reactualitzar o adquirir coneixements específics en el sector ceràmic partint des del desconeixement total del procés de fabricació d’un taulell.


La fi última d’aquest projecte, que en la seua primera fase ha aconseguit la inserció laboral de 16 participants, és que l’alumnat trobe treball, bé siga per compte propi o alié. En aquest sentit, les persones interessades a formar part d’aquesta segona Llançadora poden contactar amb el Consorci en el correu electrònic lanzadera@pacteceramic.es o en el telèfon 647 179 362.

va_ES