El Pacte dels Municipis Ceràmics continua amb la fase d’entrevistes per a formar nous grups a L’Alcora, Almassora i Borriana

El Consorci ha aconseguit la inserció laboral de 20 alumnes en la segona fase de la Llançadora

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha celebrat el Consell Rector, sessió que ha aprovat l’Informe de Seguiment del Pla d’Acció, document que ha abordat l’actual procés de selecció de nou alumnat de la Llançadora per a la formació de grups a L’Alcora, Almassora i Borriana i ha evidenciat els resultats d’inserció laboral d’aquest projecte en aconseguir que un total de 20 participants hagen accedit al mercat de treball en aquesta segona fase.


En concret, des de finals de setembre s’han produït 7 noves insercions, entre les quals també s’inclou part de l’alumnat pertanyent al grup format recentment en Surface. Així mateix, unes altres de les qüestions que ha inclòs aquest Consell Rector han sigut les 17 sol·licituds d’inscripció per a formar part de la Llançadora, ja que està en marxa la fase d’entrevistes per a incorporar nous participants.

L’informe també reflecteix dades ressenyables referides a les noves vies de col·laboració obertes amb empreses del sector ceràmic, tant per a oferir-los el servei de formació a la carta com per a facilitar la inserció laboral de l’alumnat de la Llançadora. En aquest sentit, també destaquen les col·laboracions iniciades amb diferents Empreses de Treball Temporal i l’acord aconseguit amb empreses ceràmiques per a les pràctiques no laborals que està realitzant l’alumnat de la Llançadora.

D’altra banda, el balanç del Servei d’Assessorament a Emprenedors i Empreses indica que s’ha assessorat 22 nous emprenedors, s’han tramitat 3 altes, s’han atés 5 empreses i s’han confeccionat 3 plans de viabilitat des de finals de setembre. Així mateix, en aquest mateix període també s’han impartit 6 tallers sobre competències digitals en els diferents municipis consorciats.

va_ES