Consorci Gestor del Pacte territorial per l'ocupació dels municipis ceràmics i la seua área de influencia de la província de Castelló

Desarrolla-T

El Projecte Desarrolla-T: Empreniment, ocupació i formació, contempla diferents programes totalment gratuïts d'orientació laboral, assessorament empresarial i formació específica en el sector ceràmic, amb els quals es pretén afavorir la inserció laboral de les persones desocupades. Aquests programes, s'estan desenvolupant actualment i finalitzaran al desembre de 2024, estan dirigits tant a aturats del sector ceràmic com al públic en general.

El projecte té l'objectiu general proporcionar formació, assessorament empresarial, orientació laboral i entrenament en habilitats que possibiliti la cerca proactiva d'ocupació, facilitant així la inserció en el mercat laboral, tant de manera aliena com per compte propi.

Requisits (únicament per a l'àrea de formació): 
   - Aturat  
   - Empadronat en algun dels municipis consorciats.  

El projecte contempla igualment un programa de formació a la carta per a empreses del sector que reconeixen la necessitat de formació del seu capital humà. Aquest programa es realitza en les seves instal·lacions i s'adaptada a les necessitats reals del dia a dia i va dirigit als treballadors que valoren la formació com a mitjà per a millorar en l'entorn laboral i professional.  

va_ES