Arranca la formació en ceràmica digital Reincorpora-T del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics a Almassora, l’Alcora i Borriana

El president del Consorci, Samuel Falomir, i la gerent, Olga Oruña, han donat la benvinguda a l’alumnat dels grups per als quals el termini d’inscripcions continua obert. Les persones interessades a apuntar-se o consultar més informació poden contactar a través de l’adreça de correu formacion@pacteceramic.es o telefonant al 610321875

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha arrancat amb la formació específica en ceràmica digital dels grups Reincorpora-T adaptada a les necessitats del sector. El termini d’inscripcions continua obert per a totes aquelles persones en situació de desocupació que formen part dels municipis consorciats i que tinguen interés per reincorporar-se en el mercat laboral, en concret en empreses del clúster ceràmic.

El president del Consorci, Samuel Falomir, i la gerent d’aquest, Olga Oruña, han donat la benvinguda a l’alumnat dels grups de formació gratuïta impartits en els municipis d’Almassora, l’Alcora i Borriana. L’objectiu d’aquests és proporcionar els coneixements i eines teoricopràctiques necessàries per al desenvolupament i impressió de dissenys adaptats a la tecnologia Inkjet (gestió de color, Photoshop bàsic, perfils ceràmics, tons…), així com el funcionament i ús de les màquines Inkjet, l’evolució de la producció ceràmica fins a la tecnologia actual i el R+D+I que s’està implementant de cara al futur.

D’altra banda, durant les sessions es treballaran les habilitats i aptituds de l’alumnat en l’entorn laboral i entrevistes de treball, fomentant la cerca proactiva d’ocupació i facilitant la seua reinserció en el mercat professional, així com l’emprenedoria i competències digitals. De tal manera que s’abordaran qüestions com la revisió, millora i actualització del currículum fins a potenciar uns certs aspectes com la intel·ligència emocional, el treball en equip, la comunicació assertiva, escolta activa, planificació i gestió del temps.

Les persones interessades a formar part d’aquests grups o rebre més informació sobre ells poden contactar a través de l’adreça de correu formacion@pacteceramic.es o telefonant al 610321875. Aquesta acció està emmarcada en el nou projecte “DESENVOLUPA-T: Emprenedoria, Ocupació i Formació” del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics, subvencionat per Labora i el Ministeri de Treball a través de la iniciativa Avalem Territori.

va_ES