El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics treballa en la programació de les sessions de formació gratuïta a la carta per a empreses del sector

S’ha contactat amb més de 30 empreses per a formar als seus treballadors

 

 

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló està treballant en la programació de les sessions de formació gratuïta a la carta per a empreses del sector amb l’objectiu d’afavorir l’actualització dels treballadors.

 

Aquesta acció emmarcada en la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria busca donar resposta de manera gratuïta a les necessitats del sector ceràmic atesa l’actualització professional. Concretament, les empreses traslladen al Consorci el departament al qual volen que vage dirigida la formació i les seues necessitats. Posteriorment, es pacten els continguts segons la demanda de l’empresa i l’oferta del Consorci i es concreten les dates per a la realització dels cursos.

 

Fins al moment s’ha contactat amb 34 les empreses per a oferir-los aquest tipus de formacions. D’elles, Hispània Ceràmica ha estat la primera a beneficiar-se amb un curs sobre la creació de perfils ceràmics de color per a poder adaptar els models a la producció ceràmica digital dirigit al personal del Departament de Laboratori i Disseny, empresa amb la qual la formadora del Consorci continua treballant amb la finalitat d’oferir-li suport i seguiment per a verificar la utilitat dels coneixements impartits.

 

En les pròximes setmanes se seguirà amb aquesta mena de formacions amb dues noves empreses adaptant-les a l’actual situació marcada per la pandèmia i complint amb totes les mesures preventives per la COVID-19.

va_ES