El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics constitueix una borsa d’ocupació de tècnic formador especialitzat en el sector ceràmic

El termini per a presentar sol·licituds finalitza el dia 11 de setembre

 

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha publicat les bases per a la constitució d’una borsa d’ocupació temporal per a proveir un lloc de tècnic formador especialitzat en el sector ceràmic.

 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim dia 11 de setembre a les 14h. La documentació emplenada ha d’entregar-se en la seu del Consorci, que es troben actualment en l’edifici Noves Dependències de L’Alcora fins al 31 d’agost, on és necessari acudir amb cita prèvia que es podrà sol·licitar per telèfon (647948437) i des del dia 1 fins a l’11 en la ESCAL. El procés de selecció serà mitjançant concurs de valoració de mèrits, de projecte tècnic i una entrevista.

 

Les bases, el full d’inscripció i la d’autobaremació es poden descarregar i consultar en la pàgina web www.pacteceramic.es.A més, els ajuntaments que formen part del Consorci i els sindicats també compten amb tota la informació.

va_ES