Una alumna del curs de Photoshop Aplicat a la Ceràmica Inkjet aconsegueix treball en el sector ceràmic durant la realització del curs

Els alumnes del curs han acabat la part teòrica i estan atenent la formació en orientació laboral

Una alumna del curs del Photoshop Aplicat a la Ceràmica Inkjet que està desenvolupant actualment el Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló a Onda, ha aconseguit un lloc de treball en el sector ceràmic.

 

Els alumnes han acabat ja la part teòrica del curs i estan actualment atenent les sessions de formació en orientació laboral, dedicades a oferir a l’alumnat eines per a la cerca activa d’ocupació.

 

L’èxit quant a inserció laboral d’aquesta mena de formacions, juntament amb la proactivitat de l’alumna, han possibilitat que aquesta accedisca a un lloc de treball en el sector ceràmic havent cursat solament la part teòrica.

 

Gràcies a la combinació de formació presencial/en línia que s’està oferint en aquesta edició del curs, l’alumna podrà seguir les sessions i acabar amb el curs compaginant-lo amb el seu treball. Cal recordar que actualment l’alumnat està atenent les sessions de formació en orientació laboral i posteriorment es passarà a la part pràctica a l’Escola Superior de Ceràmica de L’Alcora.

va_ES