El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ajuda en la cerca de finançament a noves empreses del territori consorciat

El Servei d’Assessorament orienta a emprenedors i empreses de tot el territori consorciat de manera gratuïta

 

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ajuda en la cerca de finançament a noves empreses del territori consorciat a través del Servei d’Assessorament de manera gratuïta.

 

El Pacte ha rebut en els últims dies diverses sol·licituds d’emprenedors per a posar en marxa nous negocis. Després de les gestions i tramitacions necessàries, s’està treballant en la cerca de finançament a través de subvencions o altres ajudes per a impulsar les idees d’aquests emprenedors, que han confiat en els serveis del Pacte per a la posada en marxa de les seues noves empreses en una situació marcada per la de crisi derivada de la COVID-19.

 

El Servei d’Assessorament a Emprenedors i Empreses s’encarrega de prestar serveis d’informació i orientacióde manera gratuïta a totes les persones interessades del territori consorciat, així com facilitar la creació de noves empreses i ajudar-losen altres aspectes que puguen sorgir, com la cerca de finançament.

 

va_ES