L’alumnat del projecte Llançadora del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics continua realitzant pràctiques en l’empresa Mercury Ceràmica SL

 Durant el període del projecte actual, ja són 3 els estudiants que han realitzat les seues pràctiques en la companyia, dedicada al desenvolupament i fabricació de productes ceràmics a mesura

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis continua col·laborant amb l’empresa Mercury Ceràmica SL a través dels diferents serveis oferits pel Consorci. Així doncs, la companyia ha acollit durant el període comprés pel projecte actual de Llançadora Cap a l’Ocupabilitat Sostenible, un total de 3 estudiants per a realitzar les seues pràctiques no laborals externes.

L’alumnat del programa Llançadora, impartit pel Pacte i dirigit a les persones en situació d’ERTO del sector ceràmic i persones desocupades, ha completat la seua formació amb les pràctiques en el departament de laboratori de l’empresa, especialitzada en el desenvolupament de projectes a mesura creant col·leccions ceràmiques exclusives, tant per a paviment com revestiment.

Així mateix, l’entitat també col·labora amb el Consorci a través del servei de “Formació a la carta” per a empreses del clúster ceràmic. Aquest programa gratuït destinat a l’actualització professional i l’augment de competitivitat empresarial inclou continguts adaptats a les necessitats específiques de cada signatura, abordant qüestions com el maneig de Photoshop per a inkjet, la gestió de color i creació de perfils o l’aplicació dels perfils de color a dissenys i realització de proves en una màquina, entre altres metodologies de treball.

Aquestes accions estan emmarcades en el projecte de Llançadora, subvencionat per LABORA (programa Avalem Territori) i el Ministeri de Treball i Economia Social.

va_ES