El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics presenta la Llançadora en la Jornada Avalem Territori de Labora

El Consorci ha donat a conéixer el projecte experimental de la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria a tots els assistents

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha participat en el Cicle de Jornades organitzat per LABORA al costat de les universitats de València, Alacant i UJI de Castelló per a la difusió del programa Avalem Territori. En concret, el Consorci ha intervingut en la sessió celebrada des de Benicarló i ha presentat el projecte experimental «Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria».

 

Durant la sessió, que s’ha celebrat de manera telemàtica, la gerent del Consorci ha explicat el projecte experimental que s’està duent a terme actualment com a resposta a les necessitats del sector de la indústria ceràmica arran de la tecnologia Inkjet. La Llançadora presta serveis de formació a persones desocupades i a empreses, orientació i inserció laboral i assessorament a emprenedors i empreses dels municipis consorciats, serveis que s’han explicat de forma estesa a les persones assistents.

 

Finalment, un altre punt ressenyable de la jornada ha estat la presentació de resultats reeixits a través dels serveis prestats. El Pacte, en la primera fase d’aquest projecte experimental ha format a 30 persones en el sector ceràmic, de les quals 26 han trobat treball. A més, ha realitzat 17 tallers de formació a la carta als quals han assistit 118 persones. També ha assessorat 128 empreses i 50 emprenedors i ajudat a la creació de 10 empreses i a la tramitació de més de 130 ajudes o subvencions.

va_ES