El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics atén 54 nous emprenedors i empreses en l’últim mes

El Consorci ha assessorat 27 autònoms o empreses per a la tramitació d’ajudes i subvencions

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha celebrat el Consell Rector, sessió en la qual s’han fet constar les accions desenvolupades des de l’últim consell del mes de juny centrades en el projecte experimental «Llançadora de formació, ocupabilitat i emprenedoria 2021/2022- fase II» subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través de la iniciativa Avalem Territori.

 

En aquest sentit, destaca com a punt ressenyable el balanç d’empreses i emprenedors atesos. En concret, 36 empreses i 18 nous emprenedors s’han interessat en temes com l’alta d’autònoms o ajudes al lloguer, entre els quals s’han gestionat 3 altes. A més, s’han tramitat 27 subvencions sobre transformació digital o ajudes al lloguer majoritàriament.

 

L’informe també indica que s’ha contactat amb 9 empreses interessades a actualitzar els seus coneixements i millorar les competències professionals dels treballadors a través del servei de formació gratuïta a la carta del Consorci, del qual ja s’han beneficiat 6 companyies.

 

Durant la sessió també s’ha reflectit la realització de dos tallers sobre competències digitals a Borriana, la continuïtat del servei itinerant d’orientació i inserció laboral a Sant Joan de Moró i Les Alqueries i de la participació del personal del Pacte en jornades de formació tècnica. Així com la confecció de 10 fitxes informatives relacionades amb ajudes i subvencions, que s’han remés a les empreses i emprenedors interessats.

va_ES