Els Ajuntaments de l’Alcora i Almassora revaliden quatre anys més la presidència i vicepresidència del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics

El Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència a la província de Castelló ha reelegit per unanimitat aquest dijous 20 de juliol a l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, com a president de l’organisme públic. Al capdavant li acompanyarà en la vicepresidència l’alcaldessa d’Almassora, María Tormo, triada també amb el suport de tots els vots.

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica ha celebrat la sessió constitutiva del Consell Rector en el qual els/les primers/es edils dels municipis consorciats, els sindicats que formen part de l’organisme (UGT i CCOO) i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) han votat a favor de la continuïtat de l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, com a president, un càrrec que va assumir per primera vegada al setembre de 2019. Així, l’Ajuntament d’Almassora seguirà també al capdavant de la vicepresidència després del suport total a María Tormo, primera edil del municipi.

Després de la seua elecció, el president Samuel Falomir ha donat les gràcies als Ajuntaments, sindicats i empreses pel suport unànime rebut en la seua reelecció i ha afirmat que “estic segur que al costat de l’alcaldessa d’Almassora i la resta d’integrants que formen part del Consell Rector impulsarem l’ocupació en tots els municipis del Pacte Ceràmic i mantindrem el repte d’actuar com una eina útil per a la societat d’aquest territori”.

Una postura que comparteix la vicepresidenta María Tormo, que ha afegit que “és un honor per a Almassora revalidar el càrrec en el Pacte Ceràmic”. Tormo ha assenyalat que treballaran “per a continuar generant oportunitats laborals i garantir el benestar dels ciutadans a través del sector ceràmic, que és un motor i pilar econòmic en els municipis consorciats”.

Amb la renovació dels càrrecs de presidència i vicepresidència del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica es demostra la fortalesa de l’organisme públic per a continuar treballant per la creació d’ocupació, la inserció sociolaboral i el desenvolupament econòmic, empresarial i social en els municipis consorciats: L’Alcora, Almassora, Les Alqueries, Betxí, Borriana, Costur, Sant Joan de Moró i Vilafamés.

El desenvolupament del territori, objectiu del Pacte Ceràmic

El Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència a la província de Castelló és un organisme públic creat en el 2010 que treballa per fomentar i millorar l’ocupabilitat en els huit municipis consorciats. El seu objectiu primordial és crear noves oportunitats d’inserció laboral per al col·lectiu d’aturats i potenciar el desenvolupament dels diferents sectors econòmics emmarcats en el territori. Per a això, tracta de conéixer la realitat social i econòmica de les poblacions que integren el Consorci per a oferir programes de formació i assessorament encaminats a la generació de noves ocupacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES