El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i EFI-Cretaprint col·laboren amb accions de formació en els municipis consorciats i la seua àrea d’influència

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i EFI-Cretaprint han iniciat una col·laboració amb l’objectiu d’impulsar la inserció laboral en el territori a través de la formació complementària i pràctica de l’alumnat dels grups Reincorpora-T del Consorci. La intenció del nostre organisme i d’aquesta empresa d’àmplia experiència en la tecnologia d’impressió digital és crear llaços de col·laboració estables i fructífers que ajuden a l’adquisició de competències demandades en l’actualitat pel sector, beneficiant a les empreses i a la població.

L’alumnat dels grups Reincorpora -T han visitat aquest dimecres 27 de setembre les instal·lacions de EFI-Cretaprint a Almassora per a participar en un “Curs bàsic per al maneig de la màquina d’impressió digital i del programari de gestió de color Fiery». Una formació gratuïta totalment pràctica impartida per Daniel Castillo, enginyer d’aplicació de R+D i Luis Miguel Pliego, enginyer de disseny en la qual l’alumnat del Pacte Ceràmic ha reforçat i ampliat les competències que adquireixen a l’aula. D’aquesta manera, l’objectiu del Consorci de crear noves oportunitats d’inserció laboral i escoltar i potenciar els diferents sectors econòmics emmarcats en els municipis consorciats avança gràcies a la col·laboració desinteressada de EFI-Cretaprint, a la qual agraeix el seu suport.

Sinergies per a impulsar el desenvolupament

El Consorci del Pacte Territorial per l’ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència a la província de Castelló col·labora amb les empreses del territori per a escoltar les seues necessitats i treballar de manera conjunta mitjançant, per exemple, la formació en pràctiques d’alumnat dels cursos que imparteix, el desenvolupament de tallers a la carta o la divulgació d’ofertes de treball a través del seu portal d’ocupació. En cas de voler sumar-se a la xarxa d’empreses que col·laboren amb el nostre Consorci, poden contactar a través de formacion@pacteceramic.es i beneficiar-se dels seus serveis.

El Pacte Territorial per l’ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència a la província de Castelló és un organisme públic la missió del qual és fomentar i millorar l’ocupabilitat i potenciar el desenvolupament dels diferents sectors econòmics emmarcats en els municipis consorciats: L’Alcora, Almassora, Les Alqueries, Betxí, Borriana, Costur, Sant Joan de Moró i Vilafamés.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES