El Pacte Ceràmic informa sobre els seus serveis en la IV Fira Destaca de transferència científica i tecnològica celebrada a l’Alcora

El Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència a la província de Castelló ha participat en l’Alcora en la quarta edició de “Destaca en Ruta”, la Fira de transferència científica, tecnològica i d’innovació de la Comunitat Valenciana. És la primera vegada que este Consorci compta amb un espai en la Fira Destaca, que ha sumat este 2023 la quarta edició de les seues accions en ruta.

Durant tres jornades, entre el 18 i el 20 d’octubre, l’equip del Pacte Ceràmic ha comptat en les instal·lacions de l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora (ESCAL) amb una taula informativa en la qual ha divulgat entre les persones assistents els programes i serveis que este Consorci desenvolupa en el territori per a crear noves oportunitats d’inserció laboral i potenciar el desenvolupament dels diferents sectors econòmics emmarcats en els municipis consorciats. A més, l’equip humà del Consorci també ha seguit la programació de Destaca en Ruta, assistint a les conferències i taules de reptes per a així conéixer les accions referents en tecnologia, ciència i innovació del clúster ceràmic.

Fira Destaca s’ha posicionat un any més com a referent en la Comunitat Valenciana d’esta mena d’esdeveniment, recalant en 2023 a l’Alcora, un dels eixos del clúster ceràmic provincial. Com a finalitat, a través de les veus més innovadores del sector, ha volgut col·laborar en la cerca de solucions a la crisi i els desafiaments que afronta la ceràmica, motor econòmic de Castelló.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES