Comença el curs “Desarrolla-Turismo Burriana: entrena les teues habilitats per a una atenció excel·lent” dirigit a professionals del sector turístic

El Pacte territorial per l’ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència de la província de Castelló ha iniciat este dilluns el taller pràctic i presencial “Desarrolla-Turismo Burriana: entrena les teues habilitats per a una atenció excel·lent”. Una formació que es desenvoluparà durant 20 hores en la seu de Servicis socials de Borriana i que es repetirà mensualment de manera gratuïta.

El curs, que finalitzarà el 29 de febrer després de cinc sessions matinals en les quals les pràctiques i la participació formen part de la metodologia, té com a objectius la millora de la qualitat en la comunicació en les relacions socials professionals, el foment de les habilitats efectives per a resoldre conflictes, el desenvolupament de l’empatia en les interaccions amb els clients i la potenciació del prestigi de l’empresa a través de l’excel·lència en l’atenció al client. Així mateix, en esta formació també s’aportaran consells per a la millora dels coneixements en anglés, s’orientarà laboralment a les persones participants i s’explicarà breument com emprendre.

Borriana com una destinació turística excel·lent

El Pacte Ceràmic i l’Ajuntament de Borriana han apostat, a través d’este curs, per la formació en habilitats socials per a aquelles persones que treballen o estan interessades a treballar en el sector turístic del territori. Així, el propòsit d’este taller de millora d’habilitats socials és proporcionar als participants les ferramentes específiques per a generar experiències acollidores i brindar un tracte excel·lent, promovent una reputació de la localitat com a destinació turística de qualitat.

Atés que este taller serà promocionat i oferit mensualment, sempre que hi haja suficients alumnes interessats, és possible inscriure’s en pròximes edicions de “Desarrolla-Turismo Burriana: entrena les teues habilitats per a una atenció excel·lent” escrivint a empleo@pacteceramic.es o telefonant a 647 948 591 i 647 948 437.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES