Una jove d’Almassora es reinventa i obri el seu propi negoci amb l’assessorament del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics

El Pacte ofereix servei d’assessorament gratuït a totes les persones interessades dels municipis consorciats

 

El Pacte Territorial per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha assessorat una persona d’Almassora en la posada en marxa del seu nou negoci amb el qual ha aconseguit dedicar-se laboralment a la seua passió, la fotografia.

 

Aquesta jove desocupada, amb coneixements, formació i entusiasme per la fotografia ha sigut assessorada pel Pacte aconseguint reinventar-se i obrir el seu estudi de fotografia gràcies als avantatges de l’emprenedoria i l’acompanyament del Pacte Ceràmic.

 

El servei d’assessorament del Pacte ha ajudat la jove en el procés d’establiment del seu propi negoci i li ha oferit informació i suport en la realització del Pla de Viabilitat, així com en la sol·licitud d’ajudes i subvencions.

 

Actualment, la jove fotògrafa ha obert el seu propi estudi de fotografia a Almassora, on es dedica laboralment a la seua passió realitzant reportatges fotogràfics i creant contingut per a les xarxes socials.

es_ES