Una jove aturada d’Onda aconsegueix emprendre i obrir el seu propi negoci amb l’assessorament del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics

El Pacte ofereix servei d’assessorament gratuït a totes les persones interessades dels municipis consorciats

 

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha assessorat una jove d’Onda per a posar en marxa el seu propi negoci estant en situació de desocupació i mostrant-li els avantatges de l’emprenedoria.

 

La ondense, treballadora del sector hostaler, va acudir als serveis del Pacte per a ser assessorada pels tècnics en la cerca d’ocupació després de quedar-se sense treball pel tancament del negoci per al qual treballava.

 

Finalment, el servei d’assessorament del Pacte va estudiar la viabilitat del projecte i va orientar a la jove en la cerca de finançament, aconseguint muntar la seua pròpia empresa en una de les millors zones de la localitat.

 

Actualment, la jove dirigeix el local per al qual abans treballava per compte d’altri i fins i tot compta amb personal assalariat. Acompanyada dels serveis d’assessorament del Pacte, aquesta jove de 21 anys ha aconseguit obrir el seu propi negoci, generant ocupació per a ella mateixa i per a altres.

es_ES