Quinze persones desocupades es formen per a treballar en el sector ceràmic a través dels serveis gratuïts del Pacte Ceràmic

El curs celebra la seua 3a edició combinant la formació presencial i online de manera exitosa

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la província de Castelló celebra de manera exitosa la tercera edició del curs Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet que formarà a quinze persones desocupades amb l’objectiu de potenciar la seua ocupabilitat en el sector ceràmic.

 

El curs s’està desenvolupant per primera vegada combinant la formació presencial amb l’online, amb la finalitat de mantenir un distanciament entre l’alumnat i prevenir possibles contagis per COVID-19.

 

En aquest sentit, els assistents al curs s’han adaptat molt ràpidament a la nova modalitat de formació online/presencial i el curs està funcionant correctament complint amb les mesures de seguretat i higiene.

 

Per part seua, la professora ha explicat que s’han adaptat molt bé a la situació i això a permés avançar molt quant a matèria del curs, a més ha destacat l’especial interés i motivació de l’alumnat que «fins i tot està treballant a casa i fent exercicis de repàs fora de l’horari lectiu. Són uns alumnes molt aplicats», ha afirmat.

es_ES