Prop de 30 participants dels cursos de formació ceràmica organitzats pel Pacte Ceràmic aconsegueixen treball

Els cursos han versat sobre «Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet» i «Formació específica en decoració Inkjet»

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha aconseguit que 27 dels assistents als cursos de formació «Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet» i «Formació específica en decoració Inkjet» organitzats entre 2018 i 2020 hagen trobat treball en el sector ceràmic.

 

Concretament, durant el 2020 s’han realitzat dues edicions del curs «Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet» i han sigut 11 els assistents que han s’han inserit al mercat laboral en acabar la formació.

 

Així mateix, l’any 2018 el Pacte Ceràmic va oferir dos cursos dirigits al sector ceràmic sota el títol «Formació específica en decoració digital Inkjet» als quals van assistir un total de 30 alumnes. En aquesta ocasió, un 53,3% dels alumnes que van atendre aquests cursos han aconseguit un lloc de treball relacionat amb la formació específica dirigida al sector ceràmic.

 

El Pacte Ceràmic continua oferint formació gratuïta a les persones desocupades dels municipis consorciats amb l’objectiu de potenciar la seua ocupabilitat i, alhora, donar resposta a les necessitats del sector. Actualment s’està duent a terme una tercera edició del curs «Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet» on es formarà a 15 persones desocupades i se’ls facilitaran eines per a accedir al mercat laboral.

es_ES