L’alumnat de la Llançadora del Pacte dels Municipis Ceràmics complementa la seua formació ceràmica amb una visita a l’empresa Alcora Disseny

Els estudiants han vist aplicats els coneixements adquirits en aquest programa, que ofereix una formació en disseny ceràmic adaptada a les necessitats reals del sector

L’alumnat de la “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible” està complementant la seua formació ceràmica a través de diferents visites a empreses del sector, accions que busquen apropar als futurs professionals a la realitat laboral i afavorir la seua inserció.

Després de la recent visita a Best Surface a Laminam Company, el grup ha estat en les instal·lacions de l’empresa Alcora Disseny, on han pogut veure aplicats els coneixements treballats en classe. De fet, el CEO d’aquesta companyia dedicada al disseny ceràmic, Wenceslao Iserte, els ha mostrat el procés de desenvolupament artístic-manual d’un disseny ceràmic fins a arribar a la seua digitalització i adaptació a la producció del client final per a aconseguir una peça ceràmica.

Els alumnes participants en el projecte de Llançadora desenvolupat pel Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics reben una formació única no contemplada en plans d’estudis oficials i adaptada a les necessitats reals del sector. Aquest projecte està íntegrament subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori i la taxa d’inserció laboral obtinguda se situa en una mitjana del 70%.

es_ES