La segona Llançadora del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia el procés d’entrevistes amb 140 persones interessades

Aquesta formació gratuïta específica en el sector ceràmic s’ha ampliat a aturats en general i a col·lectius especials

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha iniciat el procés d’entrevistes del futur alumnat de la segona fase de la “Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria”, projecte amb seus a Borriana i L’Alcora subvencionat amb 123.076 euros pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA i pel Ministeri de Treball i Economia Social que pretén afavorir la inserció laboral.


Fins al moment un total de 140 persones s’han interessat per aquesta formació gratuïta específica en el sector ceràmic, que es prolongarà fins a març de 2022 i que en aquesta segona modalitat s’ha ampliat a aturats en general i a col·lectius especials.


Des d’aquesta setmana les tècniques de formació i orientació laboral del Consorci convoquen a les persones inscrites que compleixen els requisits amb la finalitat d’entrevistar-los i conéixer qüestions com l’experiència laboral, la formació acadèmica o la motivació. Així mateix, a partir de la informació obtinguda es procedirà a la selecció de l’alumnat i a l’organització dels diferents grups segons els nivells.


La primera fase de la Llançadora, que acaba de finalitzar després de 6 mesos de formació, ha aconseguit un elevat índex d’inserció laboral. Concretament, un 70% dels participants s’han incorporat al mercat de treball. Les persones dels municipis consorciats interessades en aquesta segona modalitat de Llançadora emmarcada en el programa Avalem Territori poden informar-se en lanzadera@pacteceramic.es o en el telèfon 674 179 362.

es_ES