La Llançadora del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics obri noves línies de col•laboració amb les empreses per a facilitar la inserció laboral de l’alumnat

Des de l’inici de la Llançadora un total de 16 participants han accedit al mercat laboral

La “Llançadora de formació, ocupabilitat i emprenedoria” del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha obert noves línies de treball amb les empreses del sector per a facilitar la inserció laboral de l’alumnat.


Així mateix, el Consorci ha contactat amb diferents empreses per a conéixer les seues necessitats de contractació i els ha remés aquells currículums que s’ajusten als perfils demandats en les seues ofertes d’ocupació. Concretament, prop de 10 companyies s’han mostrat interessades a iniciar aquesta col·laboració orientada a contribuir a la creació d’oportunitats d’ocupació entre els alumnes formats en la Llançadora.


Aquesta acció pretén continuar fomentant l’ocupabilitat de l’alumnat participant en aquest projecte. De fet, des de l’inici de la Llançadora el mes d’octubre passat un total de 16 participants han accedit al mercat laboral.


es_ES