La Llançadora del Pacte Ceràmic suma 28 alumnes i aconsegueix un elevat índex d’inserció laboral

10 participants ja han accedit al mercat laboral, la qual cosa representa una taxa d’ocupabilitat del 35% en els dos primers mesos de formació

La Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria impulsada pel Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha comptat amb la participació d’un total de 28 alumnes i ha aconseguit un elevat índex d’inserció laboral. Concretament, 10 participants ja han accedit al mercat laboral, la qual cosa suposa una taxa d’ocupació del 35% en els dos primers mesos de formació.


Aquestes sessions formatives totalment gratuïtes dirigides a desocupats del sector ceràmic s’estan desenvolupant en les seus de Borriana i L’Alcora i després de l’aturada nadalenca es reprendran al gener fins al mes de març, moment en el qual finalitza la primera fase del programa. Seguidament, arrancarà a l’abril la segona fase de la llançadora orientada a les persones desocupades en general.

Després d’aquest primer període formatiu l’alumnat haurà adquirit coneixements específics en el sector ceràmic, així com habilitats personals que els permetran augmentar les seues possibilitats d’èxit professional.


El període d’inscripció per a tots dos programes subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (LABORA) continua obert, de manera que les persones desocupades procedents del sector ceràmic afectades o no per un ERTE encara tenen la possibilitat d’incorporar-se a la llançadora en els telèfons 647 948 437 / 674 179 362 / 610 321 875 o en el correu electrònic lanzadera@pacteceramic.es.

 

es_ES