La Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria del Pacte Ceràmic obrirà una nova seu a Borriana

La creació d’una segona seu a Borriana oferirà proximitat geogràfica a tot l’alumnat interessat en la Llançadora

El Pacte Territorial per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló crearà un nou braç de la Llançadora de Formació Ocupabilitat i Emprenedoria a Borriana amb l’objectiu d’oferir proximitat geogràfica a tot el territori consorciat i facilitar la formació a tota la ciutadania.

 

Així doncs, la Llançadora comptarà amb la possibilitat d’oferir orientació, assessorament empresarial i formació a les persones desocupades tant a L’Alcora com a Borriana de forma totalment gratuïta. D’aquesta manera, els participants podran assistir a les classes en qualsevol dels dos municipis segons la proximitat. Aquest acord s’ha pres en una reunió virtual celebrada aquest matí entre el president del Pacte, Samuel Falomir i l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.

 

Pròximament el Pacte Ceràmic informarà de la data d’obertura del nou braç de la Llançadora. De moment les 17 persones inscrites gaudiran de la seua formació a l’Escola de Ceràmica de L’Alcora (ESCAL).

 

Cal recordar que les inscripcions són gratuïtes i continuen obertes, per la qual cosa aquelles persones interessades poden posar-se en contacte amb el personal del Pacte a través d’email (lanzadera@pacteceramic.es), per telèfon (647 948 437 o 674 179 362) o acudint personalment a la ESCAL en horari de 9h a 14h (Av. Corts Valencianes, 23, 12110 L’Alcora).

es_ES