Falomir i Safont entreguen els diplomes a l’alumnat de la segona fase formativa de la Llançadora de Borriana

El president del Consorci i alcalde de L’Alcora, Samuel Falomir, i l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, han presidit l’acte

El president del Consorci Gestor del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i alcalde de L’Alcora, Samuel Falomir, i l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, han presidit aquest matí l’acte de lliurament de diplomes a l’alumnat participant en la segona fase de la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria de Borriana, projecte dirigit a les persones desocupades que els facilita una formació ceràmica adaptada a les demandes del sector per a la seua inserció en el mercat laboral.

A l’acte celebrat en el Centre Municipal de Cultura La Mercé també ha assistit la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Borriana, Esther Meneu, a més de la gerent i tècniques del Consorci.

El president del Pacte ha felicitat l’alumnat i ha destacat la “gran oportunitat que suposa la Llançadora perquè les persones desocupades troben un treball en un dels sectors més importants de la província”.

Per part seua, Maria Josep Safont s’ha referit “als bons resultats del projecte, una formació que respon a les necessitats reals del sector ceràmic i que està aconseguint que les persones desocupades amb ganes de formar-se i treballar accedisquen al mercat laboral”.

Després de superar un període formatiu de 6 mesos en què han adquirit coneixements de ceràmica digital Inkjet, els alumnes d’aquesta segona Llançadora han rebut els seus certificats i han vist exposades les peces ceràmiques que han dissenyat.

La Llançadora a Borriana ofereix a les persones participants orientació laboral, assessorament empresarial i formació específica en el sector ceràmic que els permetrà augmentar els seus coneixements teòrics i les seues habilitats personals.

Les persones interessades poden inscriure’s en la Llançadora a través del correu electrònic lanzadera@pacteceramic.es o dels telèfons 647 948 437, 674 179 362 o 610 321 875.

es_ES