El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics rep i gestiona set altes de noves empreses en l’última setmana

El Pacte és Punt d’Atenció a l’Emprenedor i ofereix aquest servei de manera gratuïta a tot el territori consorciat

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha rebut en l’última setmana set peticions d’emprenedors interessats a donar d’alta nous negocis.

Actualment s’estan realitzant els tràmits administratius per a la creació d’aquestes noves empreses i oferint assessorament als emprenedors per a l’inici i desenvolupament de la seua activitat. A més, el Pacte està ajudant a alguns d’aquests emprenedors en la cerca de finançament a través de subvencions.

Els negocis que es posaran en marxa sent assessorats pel Pacte són una empresa de serveis audiovisuals, un centre d’estètica, un xicotet supermercat, una perruqueria, una empresa de decoració i interiorisme, un negoci de reparació d’electrodomèstics i una companyia de serveis sanitaris.

El Pacte Ceràmic és Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) i s’encarrega de prestar serveis d’informació i assessorament als emprenedors, així com facilitar la creació de noves empreses, un servei que s’ofereix de manera gratuïta a totes les persones interessades del territori consorciat.

es_ES