El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics reinicia les classes del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet que s’estava realitzant a L’Alcora

Les sessions s’impartiran a través d’una plataforma online per a complir amb les restriccions pel Covid19

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha reiniciatles classes del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet per a persones desocupades que s’estava realitzant presencialment a L’Alcora des del mes de febrer.

Al curs assisteixen 15 alumnes dels nou municipis consorciats, els qui estan adquirint coneixements sobre com utilitzar la tecnologia Inkjet, formació que els permetrà desenvolupar-se professionalment en el sector.

A causa de l’actual situació de crisi sanitària i el decret d’Estat d’Alarma, el Pacte es va veure obligat a pausar les classes. Ara es reinicien les sessions i s’impartiran de manera telemàtica, a través d’una plataforma online on alumnes i professorat podran connectar-se per a continuar amb la formació.

D’aquesta forma,l’alumnat continuarà amb l’aprenentatge i el Consorci continuarà donant resposta tant a les necessitats del sector ceràmic com a les persones desocupades amb una formació útil que els permeta aconseguir la inserció laboral.

es_ES