El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics planifica la III edició del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet

El curs començarà previsiblement al juliol i combinarà formació presencial amb online

 

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló està treballant en la preparació de la III edició del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet que s’iniciarà a Onda previsiblement al juliol,combinant la formació presencial i online.

 

Fins al moment, el Pacte ha rebut un total de 24 sol·licituds d’inscripció per al curs i està treballant per a seleccionar a les 15 persones que podran assistir i començar el curs el mes vinent compaginant la formació online amb la presencial.

 

De fet, es preveu realitzar el curs en una aula amb gran capacitat a la qual assistiran només 10 alumnes de manera presencial i la resta seguiran la classe en directe des de casa a través d’una plataforma online. L’alumnat anirà alternant-se per a poder atendre els dos tipus de sessions i per a això es consultarà la disponibilitat i accés a internet als estudiants. D’aquesta manera, serà més senzill complir amb les mesures de distanciament proposades per a la prevenció de la COVID-19.

 

Probablement, el procés de selecció dels 15 alumnes que podran beneficiar-se del curs que consisteix en una prova de nivell per a conéixer les seues competències en Photoshop i una entrevista personal, es desenvolupe durant la primera quinzena de juliol i el curs comence a partir de la segona setmana d’aquest mateix mes. Concretament, es valora realitzar la formació teòrica i les lliçons d’orientació laboral durant els mesos d’estiu i al setembre la part pràctica del curs.

es_ES