El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics obri les inscripcions per a la nova Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria

Les inscripcions podran realitzar-se a partir del 5 d’octubre en la ESCAL i per telèfon

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló inicia el pròxim 5 d’octubre el procés d’inscripcions per a l’alumnat de la nova Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria que té com a objectiu afavorir la inserció laboral dels participants.

 

Aquest projecte es posarà en marxa a través d’una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (LABORA) aconseguida pel Consorci per un import de 65.596 euros que permetrà proporcionar de forma totalment gratuïta orientació, assessorament empresarial i formació a les persones desocupades, tant al col·lectiu provinent de la indústria ceràmica com al públic en general.

 

Així mateix, aquesta llançadora facilitarà assessorament personalitzat a emprenedors i empreses i oferirà formacions específiques per al sector ceràmic, així com formació a la carta a les empreses perquè els seus treballadors puguen actualitzar-se.

 

Les inscripcions estan dirigides a persones desocupades del sector ceràmic afectades o no per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTE) dels municipis consorciats, entre ells dissenyadors, personal de laboratori, personal de la línia d’esmaltat, etc.

 

El procés d’inscripció s’inicia el pròxim 5 d’octubre i ha de realitzar-se acudint personalment a la seu del Pacte, situada a l’Escola Superior de Ceràmica de L’Alcora (ESCAL – Avda. Cortes Valencianas, 23, 12110 L’Alcora) o també de manera telemàtica a través del telèfon 647 948 437 (Cristina Fernández) o email lanzadera@pacteceramic.es .

es_ES