El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia la segona fase de la Llançadora en la seu de L’Alcora

 

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha celebrat l’acte de presentació de la nova «Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria» en la seu de L’Alcora, un projecte que busca afavorir la inserció laboral de les persones desocupades a través de la formació. A més, és totalment gratuït per als participants, ja que la seua inversió procedeix d’una subvenció de LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social i forma part de la iniciativa «Avalem Territori».

 

Aquesta primera jornada ha comptat amb la presència del president del Pacte, Samuel Falomir i la segona tinent d’alcalde, Vanessa Periz, que han donat la benvinguda a l’alumnat. Així mateix, els deu participants també han tingut el seu primer contacte amb la formadora i l’orientadora laboral en aquest acte que s’ha desenvolupat en el Casal Jove. De la mateixa manera, durant aquesta setmana se celebraran els actes de presentació de la resta de seus que conformen la Llançadora. El dijous 13 tindrà lloc la presentació del grup de Borriana i el divendres 14 començarà el nou grup especialitzat en disseny. A més, l’alumnat de la seu instal·lada en l’Associació Asperger de Castelló ja ha iniciat les classes.

es_ES