El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics impulsa l’emprenedoria amb la resolució positiva de la totalitat de les subvencions EUATOP tramitades

El Consorci ofereix un servei gratuït dirigit a futurs emprenedors, persones autònomes i empreses per a assessorar-los en la tramitació de subvencions

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics continua impulsant l’emprenedoria a través dels serveis gratuïts que ofereix per a aquest col·lectiu, entre els quals figura la tramitació de subvencions. De fet, la totalitat de subvencions EUATOP tramitades pel Consorci en els últims mesos han sigut resoltes positivament per l’administració autonòmica.

En concret, des d’aquesta àrea el Pacte manté informats a futurs emprenedors, autònoms/es o empreses de les subvencions existents i els ajuda en tot el procés de tramitació. Així doncs, el Consorci s’ocupa de preparar un pla de viabilitat i recaptar junt a la persona interessada la documentació necessària per a sol·licitar la subvenció. A més, s’encarrega de gestionar l’alta d’autònom/a en cas necessari.

El Consorci ha constatat que les ajudes EUATOP i Pla Reactiva de la Generalitat Valenciana destinada a emprenedors i autònoms han generat gran interés, ja que aquest servei ha tramitat unes 30 subvencions en els últims dos mesos.

Aquest servei està emmarcat en el projecte “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible” dirigit a les persones desocupades dels municipis consorciats, que actualment està desenvolupant el Pacte a través d’una subvenció de LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social emmarcada en el programa Avalem Territori.

es_ES