El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics garanteix la seua continuïtat davant l’eixida de l’Ajuntament d’Onda

El Consorci ha informat de la seua capacitat econòmica per a continuar garantint la seua labor i un futur al servei del foment de l’ocupabilitat

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha informat de la seua continuïtat i viabilitat econòmica després de conéixer-se l’eixida de l’Ajuntament d’Onda.

En aquest sentit, la decisió adoptada pel consistori onder no es va comunicar al Pacte en cap de les dues reunions mantingudes durant aquesta setmana, en la qual s’ha celebrat el Consell Rector i l’acte de lliurament de diplomes a l’alumnat del curs de “Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet”  a Onda, al qual van assistir la regidora de Promoció Econòmica, María Baila, i el president del Pacte, Samuel Falomir.

“Respectem la decisió de l’Ajuntament d’Onda, però no compartim les formes. Volem llançar un missatge de tranquil·litat, perquè tenim molt clar que el futur del Pacte està més que garantit. Tenim recursos econòmics suficients i continuarem treballant per a millorar l’ocupabilitat, prestant un servei útil i oferint solucions als municipis consorciats i al sector ceràmic, tal com ha fet aquest Consorci des de la seua creació en 2010 demostrant una bona gestió. De fet, en breu posarem en marxa el projecte de la Llançadera per a continuar afavorint la inserció laboral”, ha explicat el president del Pacte i alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, qui també ha anunciat que “en les últimes setmanes hem estat dedicant esforços perquè altres poblacions s’adherisquen al Pacte”.

es_ES